Om Sydrev

Vi jobbar för det lokala näringslivet

Sydrev är en fullservicebyrå med fokus på små och medelstora företag. Det betyder att vi har kompetensen och resurserna för att kunna ge våra kunder en helhetslösning inom ekonomi och administration. Med en enda kontaktyta blir det enklare och mer effektivt för dig som företagare. Vi vill ge personlig och engagerad service och är alltid redo att lägga en extra stund på det som kanske sticker ut och behöver analyseras. Vad betyder siffrorna och hur ska du agera på dem?

Efter mer än 20 år i sydöstra Skåne har vi utvecklat djup branschkunskap och stor förståelse för det lokala näringslivets förutsättningar. Det här är en speciell region med påtaglig säsongsvariation som det för många företagare gäller att ta höjd för. Sydrev hjälper dig att ta de rätta besluten.

Trygghet med Sydrev:

  • Fullservicebyrå inom redovisning, administration och revision.
  • En kontaktyta.
  • Långsiktiga relationer.
  • Kvalitetssäkrade tjänster – alltid minst två personer som granskar alla siffror.
  • Auktoriserade redovisningskonsulter SRF.
  • Auktoriserade revisorer FAR.

"Jag flyttade både bostad och verksamhet från Malmö till Gärsnäs våren 2015. Stortrivs här ute på underbara Österlen. Första kontakten med Magnus var när jag köpte mitt hus. Vi träffades på banken, när jag skulle göra upp affären. Jag fick direkt ett stort förtroende för Magnus och därmed blev steget naturligt att byta till honom som revisor för mitt företag. Jag är ensam ägare och driver min verksamhet själv. Det innebär att jag alltid är i stort behov av både trygghet och kompetent rådgivning. Det upplever jag att Sydrev tillhandahåller med råge."

– Ida Johnsdotter, VD och ägare Media Resurs AB

Sydrev har sydöstra Skåne i själ och hjärta

Djupt rotade i vår landsända tror vi på geografisk närhet och att det personliga mötet mellan fyra ögon ibland kan vara avgörande. Därför har vi tre kontor utspridda över sydöstra Skåne: i Ystad, Simrishamn och Tomelilla. Välj det kontor som passar dig bäst.